dimecres, 11 de juny del 2014

Per un país de tots decidim escola catalana

Dissabte 14 de juny a Barcelona les 18 h sortim sortim totes i tots al carrer

Des de l’AMPA us animem a les famílies a participar en la mobilització i cercavila per l’escola catalana que s’ha convocat peer defensar públicament l'escola catalana i el model d'immersió lingüística.

La gran cercavila reivindicativa transcorrerà per diversos carrers cèntrics de Barcelona sota el lema "per un país de tots, decidim escola en català, de qualitat i per a tothom"

A més, hi haurà una gran concentració de capgrossos com a símbol de la tenacitat de l'escola catalana. No hem de permetre la fractura social i la pèrdua cultural que les sentències i l'aplicació de la LOMCE suposarà: escoles amb llengües vehiculars diferents, reducció del pes de la llengua i la cultura catalanes en el sistema educatiu. 

La mobilització serà una gran oportunitat per defensar el model vigent que funciona amb èxit a Catalunya des de fa anys i que és fruït del consens i un factor d'integració ciutadana. 

Punt de trobada: Passeig de Sant Joan amb Gran Via. La marxa recorrerà alguns carrers cèntrics de la ciutat. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada