dimecres, 15 d’octubre del 2014

Gran festa dels Bolets a l'Institut!!!

Ahir, dia 15 d'octubre es va celebrar la 10a Mostra de Bolets a l'Institut: va ser una gran acte en la que hi van participar els professors, els alumnes de 1r cicle i els pares i mares.

L'acte va començar a les 19h, amb una lluïda presentació de l'exposició i explicació molt detallada i molt ben preparada sobre quines són les propietats dels bolets, quins en hi han, com es distingeixen i un munt de curiositats més, a càrrec dels alumnes de 1r i 2n ESO, acompanyats dels professors de Ciències Naturals. Després en Jaume Vilardell ens va explicar la seva gran experiència com a gran boletaire que és. I per acabar un super tastet de bolets amb un munt de plats cuinats pels professors i alumnes i els pares i mares.  Estava tot boníssim!!! Molts dels assistents ja varem sopar!!!

Des de l'AMPA volem agrair a la Direcció del centre, als professors, als alumnes de 1r i 2n ESO  i a tots els mares i pares dels alumnes la seva col.laboració, organització i implicació per que aquest acte fos una gran Festa dels Bolets a l'Institut SES Manuel Carrasco i Formiguera.

I per saber si sou o no uns bon boletaires, us deixem amb les preguntes del test que es va repartir entre els assistents:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada