diumenge, 13 de setembre del 2015

Bon i feliç curs 2015-2016

Benvolguts i benvolgudes alumnes, professors i families, des de l'AMPA us volem desitjar un bon inici de curs 2015-2016!!!!

Des de la nova Direcció del Centre, la Josiane Gerard i el seu equip ens han fet arribar la següent carta en la qual ens desitgen un gran curs:

2015-2016: Un curs especial i amb noves energies! 

Benvolguts pares i mares, 

Aquest nou curs 2015-2016 és un curs molt especial per nosaltres. No només perquè comptem amb un nou equip directiu que vol afrontar amb il·lusió el repte que comporta oferir una millor educació acadèmica pels nostres alumnes, sinó també perquè el nostre institut complirà vint anys des de la seva creació! Vint anys de compromís, treball i servei al municipi oferint un ensenyament públic de qualitat a l’abast de tothom. 

El SI Manuel Carrasco i Formiguera és un institut amb un Projecte Educatiu actiu, dinàmic i integrador que té en compte la importància dels intercanvis lingüístics i culturals, les experiències laborals i d’aprenentatge i servei. 

Tenim plans d’importància estratègica com és el Pla Català de l’Esport Escolar, el Pla de Convivència, el Pla de Lectura a l’aula o el Pla de Salut a l’escola. 

Apliquem el Projecte de Reutilització de llibres de text per ajudar a les famílies amb les despeses i poder transmetre a l’alumnat actituds positives i valors, com són ara la conservació responsable dels llibres i del material, la cooperació, la solidaritat i la capacitat de saber compartir els recursos disponibles. 

Promovem l’excel·lència amb la presentació a proves específiques, com ara les proves de certificats acreditatius d’idiomes (DELF) o proves Cangur, entre d’altres. 

Fem un seguiment d’aprop dels nostres alumnes mitjançant les tutories individualitzades.
Som un centre petit, però on els professors, mares, pares i alumnes treballem tots junts per aconseguir els objectius i valors fonamentals pels nostres joves. 


En nom de tota la comunitat educativa, us desitjo un bon curs 2015-2016 a tots i totes!!! 

Josiane Gérard
Directora del SI Manuel Carrasco i Formiguera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada