dijous, 2 de juny del 2016

FINALISTES AL CONCURS APP EDUCATION!!!!!!

L'Institut ha quedat finalista en el Concurs App Education amb el projecte presentat pels alumnes: Thais Camuñez, el Bernat Morey, l'Ariel Macías i el Lluís Santiago juntament amb la professora de tecnologia Carme Solé.


El projecte es una app que s'anomena "Blat agenda personal" i serveix per organitzar la feina que te cada alumne. Ha quedat finalista dins de la categoria d'aplicacions educatives per ESO. Podeu consultar la informació sobre els projectes presentats a: http://xtec.gencat.cat/ca/centres/alscentres/premis/app-awards-2016/concurs-app-education/finalistes/


El dissabte 4 de juny se celebra la Jornada App Awards 2016 a l’Auditori de Barcelona. En aquest marc es mostraran els treballs dels 48 projectes finalistes que opten als premis de les 4 categories i 2 mencions.


En les diferents categories que es premien enguany s'han rebut un total de 228 treballs i han participat 78 centres educatius amb un total de 850 alumnes. És de destacar que han participat centres de tot el territori, tant públics com concertats.


Hi estan convidats els alumnes i la professora i les seves families i la Directora del centre.



Moltes felicitats i ja ens dieu com va!!! Sou uns cracks!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada