dimecres, 25 de gener del 2017

Evita l'oli de Palma: Vídeo realitzat pels alumnes de l'Aula de natura

https://www.youtube.com/watch?v=qZoK2V6B1cQ
El passat 25 d’octubre els alumnes de l’Aula Natura van participar al “Taller REC pel medi ambient”, de rodatge i elaboració de curtmetratges ambientals, organitzat per la Diputació de Barcelona. La durada d’aquesta activitat va ser de 4 hores aproximadament, distribuïdes en 2 blocs. Durant el primer bloc els alumnes van familiaritzar-se amb les tècniques bàsiques de gravació i van adquirir nocions de cinematografia, d’imatge i so.

El segon bloc va ser molt més creatiu i tenia com a objectiu obtenir un producte audiovisual per a sensibilitzar i donar a conèixer alguna problemàtica o iniciativa ambiental. Els alumnes treballant en grup van decidir el tema del vídeo, van buscar informació i van pensar de quina forma podrien difondre el seu missatge en favor del medi ambient.

Com a resultat podeu consultar el vídeo que han realitzat: "Fem un REC pel Medi Ambient - Evita l'oli de Palma": https://www.youtube.com/watch?v=L37EKWVFe8g&feature=youtu.be

L’experiència va ser molt enriquidora i el resultat ens fa sentir molt orgullosos dels nostres alumnes. Felicitats nois i noies!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada