dimecres, 19 d’abril del 2017

Exposició Controles?L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines es complau a convidar-vos a la inauguració de l'exposició itinerant de prevenció de drogodependències Controles?                  

L'acte tindrà lloc el dimecres 26 d’abril a les 18 h, al Centre Cívic “La Fonteta”. 

L'exposició Controles?, produïda per la Diputació de Barcelona, està adreçada a tres col·lectius: adolescents d'entre 12 i 15 anys, joves a partir dels 16 anys, i pares i mares, professionals i adults. L'objectiu és proporcionar informació sobre drogues i treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum; promoure actituds responsables entre els joves treballant habilitats per a la vida, i reflexionar sobre l'estil educatiu dels pares i les mares per prevenir el consum de drogues dels fills i les filles.

Controles? és una exposició itinerant pels municipis de la demarcació de Barcelona. Des del 2012 ha estat visitada per més de 25.202 persones, de les quals gairebé 19.781 han estat escolars. Aquesta segona edició mostra una actualització dels materials i els continguts per apropar encara més la informació a la ciutadania.
  
Programa de l'acte de inauguració

  • 18.00 Trobada al Centre Cívic “La Fonteta”
  • 18.15 h Parlaments institucionals
  • 18.30 h Visita guiada a l'exposició
  • 18.45 h Preguntes i comiat
  
Horaris de l'exposició

L'exposició estarà oberta del 25 d’abril al 3 de maig, de dilluns a divendres:
  • -visites concertades: de 9 a 17h
  • -entrada lliure: de 17h a 19h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada