dimecres, 8 de juliol del 2015

4 alumnes de l'Institut assisteixen al curs de formació de dinamitzadors d'esport a l'escola.

Del 30 de juny al 4 de juliol, va tenir lloc el curs de formació de dinamitzadors d'esport a l'escola, formació emmarcada dins del Pla Català de l'Esport i organitzada per la Generalitat de Catalunya, i que es realitza al Complex Educatiu de Tarragona.

Dels 340 participants, 4 alumnes  del SES Manuel Carrasco i Formiguera han participat d'aquest gran projecte: Maite Aguilar Sofia Perdomo, Aleix Vendrell, han cursat el primer curs, i l'ex-alumne Estefano Fitipaldi ha cursat el segon curs de gestió i organització de petites entitats esportives.

El curs té una durada de 5 dies (de dimarts a dissabte) en règim intern, amb allotjament i pensió complerta. Al llarg dels 5 dies els alumnes han realitzat el Bloc Específic del curs CIATE de Dinamitzadors d’Esport a l’Escola de 35h de durada, i d’altres activitats complementàries a la formació.

Aquest curs els ha servit per aprendre un munt d'esports minoritaris i desconeguts, amb la finalitat de fer servir l'esport com  dinamitzador social a Sant Feliu.

Per més informació, consulteu el següents vídeos:


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada