divendres, 17 de juliol del 2015

Llibres de text pel curs 2014-15: quins cal comprar



Cada família haureu rebut a casa el llistat de llibres de text pel curs 2014-15. Aquest any alguns dels llibres canvien, ja que s'adapten al nou currículum. Aquest fet afecta principalment a 1r i 3r ESO. Com veureu alguns dels llibres, sobre tot els de llengua catalana i castellana són la mateixa editorial, però nova edició adaptada al nou currículum i per tant aquest any s'haurà de comprar, ja que no servirà el d'edicions anteriors.

Per tal d'aclarir quins llibres cal comprar o no, us enviem de nou el llistat de llibres amb aclariment per cada un d'ells, per que així pugueu saber quin són nous i quins no: https://drive.google.com/file/d/0B2dAlojYzLKYZlBYWFhjYm4xSm8/view

Recordar-vos que la venda de llibres la farem directament, sense prèvia comanda el dia 8 de setembre al local de l'AMPA de l'Institut de 10 a 14 h i de 15 a 18h. 

La Direcció de l'institut ens proporcionarà la llista d'alumnes que ha deixat els llibres a l'institut per tal de poder facilitar l'intercanvi entre les famílies donants.

Qualsevol dubte ens el feu saber a l’adreça de correu-e de l’AMPA: ampa.sesmanuelcf@gmail.com

 Feliç estiu!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada